6945463395 4ο χλμ Λάρισας - Καρδίτσας, Λάρισα exarhosakis@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 
 
 
 
ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ
ΣΑΚΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ | Ξυλουργικές Εργασίες Λάρισα - Κουζίνες - Ντουλάπες & Ειδικές Κατασκευές Λάρισα


Σε κάθε υπνοδωμάτιο η ντουλάπα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι. Είναι το δεύτερο πιο σημαντικό έπιπλο του χώρου που πέραν της χρηστικότητά του για την αποθήκευση των αντικειμένων, μπορεί και να κοσμήσει ξεχωριστά κάθε χώρο.

Με έμπνευση από τις επιθυμίες σας, η επιχείρησή μας “ΣΑΚΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, μπορεί να δημιουργήσει ντουλάπες που ταιριάζουν σε μοντέρνες αλλά και πιο κλασικές επιλογές, όλες με προσεγμένη κατασκευή και λειτουργικότητα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Δημιουργούμε ανοιγόμενες και συρόμενες ντουλάπες, απλές ή εντοιχισμένες, καθώς και βεστιάρια. Ντουλάπες και βεστιάρια σε αμέτρητα σχέδια και χρώματα, σε ότι διαστάσεις επιθυμείτε και με τους καλύτερους μηχανισμούς στις πόρτες και τα συρτάρια.  
Ποιοτικές Λύσεις
Όλες οι ντουλάπες που κατασκευάζουμε ξεχωρίζουν για το μοναδικό design τους, την υψηλή αίσθηση τους, την αξεπέραστη ποιότητά τους αλλά και για την αντοχή τους στο χρόνο.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για όλες τις ξυλουργικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε την Λάρισα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.