6945463395 4ο χλμ Λάρισας - Καρδίτσας, Λάρισα exarhosakis@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 
 
 
 
ΣΑΚΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ
Ξυλουργικές Εργασίες Λάρισα - Κουζίνες - Ντουλάπες & Ειδικές Κατασκευές Λάρισα


Η επιχείρησή μας “ΣΑΚΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, δραστηριοποιείται από το 2000 στις ξυλουργικές εργασίες, προσφέροντας σύγχρονες και κομψές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Λάρισα και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

Με αγάπη, μεράκι και πολύ φαντασία μπορούμε να δημιουργήσουμε κλασικές και μοντέρνες κουζίνες, εργονομικές ντουλάπες και λειτουργικά έπιπλα για κάθε χώρο της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Παράλληλα, μπορούμε να κατασκευάσουμε κομψές εσωτερικές πόρτες, στο σχέδιο που επιθυμείτε, καθώς και ειδικές ξύλινες κατασκευές που στόχο έχουν να ικανοποιήσουν πλήρως τις ανάγκες σας αλλά και να κάνουν τον χώρο σας κομψό και λειτουργικό.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας
είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές κατασκευές για τον χώρο σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σύγχρονες & Ποιοτικές Λύσεις


Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις και τις τάσεις στο χώρο της διακόσμησεις, μπορούμε να σας προτείνουμε σύγχρονες αλλά και διαχρονικές λύσεις για οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία επιθυμείτε για τον χώρο σας.

Σε όλες τις ξυλουργικές εργασίες και κατασκευές που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε τις καλύτερες πρώτες ύλες, προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα και την αντοχή τους στο χρόνο.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε στις ξυλουργικές εργασίες, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων, στοχεύοντας πάντα στην απόλυτη ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για όλες τις ξυλουργικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε την Λάρισα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.