6945463395 4ο χλμ Λάρισας - Καρδίτσας, Λάρισα exarhosakis@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 
 
 
 
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΣΑΚΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ | Ξυλουργικές Εργασίες Λάρισα - Κουζίνες - Ντουλάπες & Ειδικές Κατασκευές Λάρισα


Έχετε επιχείρηση και επιθυμείτε μια ευφάνταστη κατασκευή που πέραν από το γεγονός ότι θα εντυπωσιάζει τους πελάτες σας θα είναι και χρηστική; Επιθυμείτε μια διαχρονική ειδική κατασκευή για την οικία σας; 

Η επιχείρησή μας “ΣΑΚΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στις ξυλουργικές εργασίες, μπορεί να σας προτείνει τις ιδανικές ειδικές κατασκευές για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Με φαντασία, μεράκι και πολύ αγάπη για δημιουργία, μπορούμε να κατασκευάσουμε από ένα απλό έπιπλο εώς και την πιό σύνθετη και πολύπλοκη ξυλουργική κατασκευή που θα καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αναλαμβάνουμε
εσωτερικές σκάλες, ξύλινες επενδύσεις, διακοσμήσεις και οποιαδήποτε άλλη ειδική κατασκευή επιθυμείτε.
 
Η ποιότητα των κατασκευών μας αποτελεί σημαντική προτέρημα μας, για αυτό χρησιμοποιούμε πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες, ώστε να μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα που σας προσφέρουμε.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για όλες τις ξυλουργικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε την Λάρισα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.