6945463395 4ο χλμ Λάρισας - Καρδίτσας, Λάρισα exarhosakis@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ
ΣΑΚΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ | Ξυλουργικές Εργασίες Λάρισα - Κουζίνες - Ντουλάπες & Ειδικές Κατασκευές Λάρισα


Εάν επιθυμείτε την δημιουργία ξεχωριστών και ποιοτικών επίπλων για κάθε δωμάτιο της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η επιχείρησή μας “ΣΑΚΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στις ξυλουργικές εργασίες, μπορεί να κατασκευάσει οποιοδήποτε έπιπλο επιθυμείτε, στο σχέδιο και στις διαστάσεις που το χρειάζεστε. Παράλληλα, παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες εξελίξεις στο χώρο της διακόσμησης, μπορεί να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την δημιουργία λειτουργικών και κομψών επίπλων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
Χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες και με προσοχή ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, κατασκευάζουμε έπιπλα μπάνιου, έπιπλα παιδικού δωματίου και κρεβατοκάμαρας, έπιπλα για το σαλόνι και την τραπεζαρία, αλλά και οποιοδήποτε άλλο έπιπλο μπορεί να χρειαστείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
 
 
 
Έπιπλα Μπάνιου
 
Παιδικό Δωμάτιο
 
Κρεβατοκάμαρα
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για όλες τις ξυλουργικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε την Λάρισα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.