6945463395 4ο χλμ Λάρισας - Καρδίτσας, Λάρισα exarhosakis@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 
 
 
 
ΚΟΥΖΙΝΕΣ
ΣΑΚΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ | Ξυλουργικές Εργασίες Λάρισα - Κουζίνες - Ντουλάπες & Ειδικές Κατασκευές Λάρισα


Εάν επιθυμείτε μια κομψή, λειτουργική και ποιοτική κουζίνα για τον χώρο σας, τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι η επιθυμία σας θα γίνει πράξη.

Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στις ξυλουργικές εργασίες, η επιχείρησή μας “ΣΑΚΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, μπορεί να κατασκευάσει οποιαδήποτε κουζίνα επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, σε κλασική, μοντέρνα και μίνιμαλ γραμμή.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να έρθει στον χώρο σας για να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις, με μια ευρεία γκάμα σε έπιπλα και μηχανισμούς που μπορούν να κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και απλή.  
Οι δικές σας ανάγκες & απαιτήσεις
αποτελούν πηγή έμπνευσης για εμάς και σε συνδυασμό με την εμπειρία μας και την άριστη ποιότητα υλικών που χρησιμοποιούμε, επιτυγχάνουμε το τέλειο αποτέλεσμα.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για όλες τις ξυλουργικές εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε την Λάρισα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.